PoUtStŠtPiSoNe
Loading backend data
Celouniverzitný časopis HALÓ TU je štvrťročník, ktorý vydávame viac ako 30 rokov. Nájdete v ňom zaujímavé články o dianí na univerzite, živote na jednotlivých fakultách, novinkách zo sveta vedy, techniky a inovácií, ale aj o študentských aktivitách a spoločenských udalostiach. Prajeme príjemné čítanie.


Redakcia HALÓ TU

Hodnotenie pobytu startupov v Startup centre TUKE a Summer Party (HALÓ TU 1 - 2023/2024)

Display portlet menuDisplay portlet menu
Späť na novinky

Hodnotenie pobytu startupov v Startup centre TUKE a Summer Party (HALÓ TU 1 - 2023/2024)

Projekty

Streda 28. júna 2023 bola v Univerzitnom vedeckom parku TECHNICOM bohatá na viacero podujatí a aktivít, v rámci ktorých sa stretli a prelínali aktéri inovačného ekosystému. V prvej časti dňa sa konalo hodnotenie startupov v Startup Centre TUKE po absolvovaní 6-mesačného akceleračného programu. Počas intenzívneho programu prebehlo vyše 15 odborných workshopov zameraných na rozvoj startupov v podaní odborných lektorov, rovnako tak osobné stretnutia so skúsenými koučmi, a nechýbali ani neformálne stretnutia cez networkingové podujatia Startup Connect. Hodnotiaca komisia vnímala progres startupov pozitívne a startupy získali po prezentáciách konštruktívnu spätnú väzbu.

Hodnotenia nových i zabehnutých startupov napokon popoludní vyústili do networkingovej akcie – Summer Party, kde mali všetci účastníci akceleračných programov, ale i ostatní hostia a rezidenti univerzitného vedeckého parku možnosť stretnúť sa a rozlúčiť s končiacim akademickým rokom. Nevyspytateľne roztopašné počasie síce presunulo akciu zo strechy budovy do lobby na prízemí, ale účastníkom to na letnej nálade neubralo. Pri príjemnej hudbe a pohostení spoločne zdieľali svoje úspechy a plány ďalšieho rozvoja.


Autor: UVP TECHNICOM