MonTueWedThuFriSatSun
Loading backend data
Celouniverzitný časopis HALÓ TU je štvrťročník, ktorý vydávame viac ako 30 rokov. Nájdete v ňom zaujímavé články o dianí na univerzite, živote na jednotlivých fakultách, novinkách zo sveta vedy, techniky a inovácií, ale aj o študentských aktivitách a spoločenských udalostiach. Prajeme príjemné čítanie.


Redakcia HALÓ TU

Piknik na TUKE: úspešné podujatie pre mladších stredoškolákov (HALÓ TU 4 - 2022/2023)

Display portlet menuDisplay portlet menu
Back to news

Piknik na TUKE: úspešné podujatie pre mladších stredoškolákov (HALÓ TU 4 - 2022/2023)

Univerzitné stránky


Piknik na TUKE, podujatie organizované pre mladších stredoškolákov z Košíc a ich okolia. Jedinečné podujatie v jarnom období ponúka účastníkom možnosť stráviť deň plný bohatého programu v areáli Technickej univerzity v Košiciach.

Tohtoročného Pikniku na TUKE sa zúčastnilo viac ako tisíc stredoškolákov. Čakala ich prezentácia fakúlt. Okrem toho mali študenti príležitosť navštíviť laboratóriá a pracoviská v areáli TUKE, čo im umožnilo nahliadnuť do sveta vedy a techniky.

Podujatie bolo obohatené o skvelé hudobné vystúpenia študentov z košického Konzervatória Timonova 2, ktorí vytvárali atmosféru plnú zábavy a radosti. Okrem kvalitnej hudby TUKE pripravilo aj bohatý program športových aktivít a atrakcií. Lukostreľba, florbal či volejbal sa tešili veľkému záujmu všetkých zúčastnených.


Samotní účastníci nám potvrdili, že celková atmosféra podujatia bola veľmi príjemná. Jeden zo stredoškolákov nám dokonca povedal: „Neľutujem, že som prišiel na Piknik na TUKE. Okrem toho, že sme sa dozvedeli veľa o možnostiach štúdia na TUKE, sme si naozaj užili deň plný zábavy a nových zážitkov. PS: Ďakujeme za skvelé párky a studenú kofolu.“ Tieto slová svedčia o tom, že podujatie naozaj splnilo očakávania a poskytlo účastníkom príležitosť dozvedieť sa potrebné informácie o štúdiu na našej univerzite, a popri tom sa aj zabaviť.

 

Autor: Kristián Sabo