PoUtStŠtPiSoNe
Loading backend data
Celouniverzitný časopis HALÓ TU je štvrťročník, ktorý vydávame viac ako 30 rokov. Nájdete v ňom zaujímavé články o dianí na univerzite, živote na jednotlivých fakultách, novinkách zo sveta vedy, techniky a inovácií, ale aj o študentských aktivitách a spoločenských udalostiach. Prajeme príjemné čítanie.


Redakcia HALÓ TU

Články

Workshop fotogrametrie: Preserving Slovakian Heritage (HALÓ TU 1 - 2021/2022)

Študentské stránky

Takmer 20 študentov a pedagógov z FU TUKE sa zúčastnilo workshopu Preserving Slovakian Heritage, ktorý prebiehal 1. – 11. júna 2021 v Košiciach a Banskej Bystrici. Účastníci získali okrem vedomostí a praktických zručností z oblasti fotogrametrie aj prístup k špecializovanému softvéru, ktorý napomáha pri stále dôležitejšej digitalizácii kultúrneho dedičstva. (zobraziť viac)

Realita digitálneho sveta (HALÓ TU 1 - 2021/2022)

Študentské stránky

Mladí dizajnéri z ateliéru Vizuálna komunikácia, FU TUKE vo svoje tvorbe reagujú na pozitívne aspekty i odvrátenú tvár digitálneho sveta. Výstupom je online aj offline výstava študentských prác pod názvom Realita digitálneho sveta. Do 21. októbra 2021 je prostredníctvom odkazu: bit.ly/3ye819r verejnosti prístupná online verzia výstavy vo forme virtuálnej galérie. (zobraziť viac)

<<  <  1  2  3  4  5  >  >>