PoUtStŠtPiSoNe
Loading backend data
Celouniverzitný časopis HALÓ TU je štvrťročník, ktorý vydávame viac ako 30 rokov. Nájdete v ňom zaujímavé články o dianí na univerzite, živote na jednotlivých fakultách, novinkách zo sveta vedy, techniky a inovácií, ale aj o študentských aktivitách a spoločenských udalostiach. Prajeme príjemné čítanie.


Redakcia HALÓ TU

Články

Hodnotenie pobytu startupov v Startup centre TUKE a Summer Party (HALÓ TU 1 - 2023/2024)

Projekty

V stredu 28. júna 2023 sa konalo hodnotenie startupov v Startup Centre TUKE po absolvovaní 6-mesačného akceleračného programu. Hodnotiaca komisia vnímala progres startupov pozitívne a startupy získali po prezentáciách konštruktívnu spätnú väzbu. Hodnotenia nových i zabehnutých startupov napokon popoludní vyústili do networkingovej akcie – Summer Party, ktorá bola príležitosťou na zdieľanie dosiahnutých úspechov i plánov ďalšieho rozvoja. (zobraziť viac)

Európske centrum digitálnych inovácií EDIH CASSOVIUM: štartujeme na jeseň! (HALÓ TU 1 - 2023/2024)

Projekty

Európske centrum digitálnych inovácií EDIH CASSOVIUM tvorí konzorcium vedené Technickou univerzitou v Košiciach (koordinátor), Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach a klaster Košice IT Valley. Projekt v rámci TUKE koordinuje UVP TECHNICOM a zapájajú sa do neho všetky fakulty. EDIH CASSOVIUM bude sprevádzať firmy a organizácie verejného sektora procesom ich digitálnej transformácie s cieľom prispieť k zvýšeniu ich konkurencieschopnosti a efektívnosti prostredníctvom inovatívneho využívania digitálnych technológií. (zobraziť viac)

Národné kolo Networking Academy Games 2023 v kategórii študentov vysokých škôl vyhral IT talent z TUKE (HALÓ TU 4 - 2022/2023)

Projekty

IT talenty z celej Slovenskej republiky sa stretli na Technickej univerzite v Košiciach na 18. ročníku súťaže študentov tredných a vysokých škôl v oblasti sieťových technológií Networking Academy Games 2023 (NAG 2023). Prvú priečku v kategórii vysokoškolských študentov obsadil Sebastián Petro z TUKE. (zobraziť viac)

<<  <  1  2  3  4  5  ...  >  >>