PoUtStŠtPiSoNe
Loading backend data
Celouniverzitný časopis HALÓ TU je štvrťročník, ktorý vydávame viac ako 30 rokov. Nájdete v ňom zaujímavé články o dianí na univerzite, živote na jednotlivých fakultách, novinkách zo sveta vedy, techniky a inovácií, ale aj o študentských aktivitách a spoločenských udalostiach. Prajeme príjemné čítanie.


Redakcia HALÓ TU

Články

Návšteva zástupcov T-Systems International GmbH na TUKE (HALÓ TU 1 - 2022/2023)

Projekty

Spolupráca TUKE so spoločnosťou T-Systems International GmbH, ako aj so Startup centrom „Innovlab“, má bohatú niekoľkoročnú tradíciu. Analýze tejto spolupráce a diskusii o jej ďalšom rozvoji bola venovaná návšteva VIP predstaviteľov spoločnosti, ktorú viedol Georg Pepping, HR Director & Board Member. V rámci návštevy TUKE hostia navštívili Katedru počítačov a informatiky, ako aj UVP TECHNICOM, kde mali okrem iného možnosť zoznámiť sa s projektmi dvoch inovatívnych startupov: Nordics IO a HRIIS. Hostia prejavili záujem o úzku spoluprácu s prezentovanými startupmi. (zobraziť viac)

Štrnáste kolo jednej z najstarších súťaží startupov na Slovensku – Máš nápad? má svojich víťazov (HALÓ TU, 3-2021/2022)

Projekty

Dňa 17. 12. 2021 sa konalo 14. kolo súťaže startupov na Slovensku – „Máš nápad?“. Porota do predinkubačného pobytu a pobytu v inkubátore vybrala 11 projektov: Mobill (NB), Truide, ELLA Slovakia, Kuchyňáčik, Mobilná podlaha, Dobíjanie elektromobilu, História 3D, eBusiness Cards, TrainBuddy, Les i more, APONI holographics. (zobraziť viac)

<<  <  1  2  3  4  5  >  >>