PoUtStŠtPiSoNe
Loading backend data
Celouniverzitný časopis HALÓ TU je štvrťročník, ktorý vydávame viac ako 30 rokov. Nájdete v ňom zaujímavé články o dianí na univerzite, živote na jednotlivých fakultách, novinkách zo sveta vedy, techniky a inovácií, ale aj o študentských aktivitách a spoločenských udalostiach. Prajeme príjemné čítanie.


Redakcia HALÓ TU

Články

Finále univerzít SR 2023 vo futbale prinieslo najlepšie zápasy na štadión TUKE (HALÓ TU 4 - 2022/2023)

Univerzitné stránky

Technická univerzita v Košiciach získala od Slovenskej asociácie univerzitného športu mandát na organizáciu Finále univerzít SR 2023 vo futbale. Preto sa domáci stánok futbalistov Slávie TU stal v dňoch 24. 5. – 25. 5. 2023 miestom stretnutia najlepších futbalistov Slovenska z radov vysokoškolákov. Víťaznú trofej nakoniec zdvihli nad hlavy práve hráči UPJŠ po víťazstve nad Univerzitou Komenského. Bronzové medaily si odniesli študenti Žilinskej univerzity po víťazstve nad SPU Nitra. (zobraziť viac)

Opäť do školských lavíc (HALÓ TU 4 - 2022/2023)

Univerzitné stránky

Doplňujúce pedagogické štúdium na TUKE má už svoju dlhú históriu. Je určené pre absolventov 2. stupňa vysokoškolského štúdia nepedagogického smeru a technických neučiteľských študijných odborov. DPŠ pozostáva z teoretickej a praktivkej časti, ktorá sa realizuje priamo v pedagogickom procese na SOŠ. Bližšie informácie a prihláška na DPŠ sú dostupné na https://osv-ip.tuke.sk/prihlaste-sa-na-dps/. (zobraziť viac)

<<  <  ...  2  3  4  5  6  ...  >  >>